Logo Tiger3

Veri yönetiminden satış operasyonlarına kadar tüm iş süreçlerini verimli ve etkin şekilde yöneterek zaman ve maliyet tasarrufu sağlıyor.

 

Orta ve büyük ölçekli işletmeler için 

Orta ve büyük ölçekli işletmelerin tüm faaliyetlerini tek noktadan, kolayca ve düşük maliyetlerle yönetmeyi sağlıyor. Tedarik süreçlerinden müşteri ilişkileri yönetimine kadar tüm faaliyetler merkezi ve tutarlı şekilde yürütülebiliyor. Böylece iş süreçlerinde verimlilik kazanan işletmeler, gereksiz iş yükünden kurtularak rekabet avantajına ve inovasyona kaynak ayırabiliyor.    

 

Tüm süreçlerde sadelik 

Logo Tiger 3 kalite ve verimlilik anlayışını, çalışan düzeyinden başlayarak tüm süreçlere yaygınlaştırıyor. Böylece birimler arası bilgi akışı doğru ve güncel verilerle sağlanıyor, karmaşık iş süreçleri sadeleştirilip düzenleniyor. Sisteme bilgi girişi olduğunda tüm bölümler yetkileri dahilinde doğrudan güncel bilgiye ulaşabiliyor. Kullanıcılar arasında eş zamanlı iletişim sağlanıyor, böylece zamandan ve gereksiz iletişim trafiğinden tasarruf ediliyor. 

 

Geliştirilebilir yapı

Logo Tiger 3, farklı sektörlerdeki büyük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına göre hazırlanmış standart modüllerin yanı sıra, özel çözümleri de opsiyonel olarak sunuyor. Bu sayede işletmeler, ihtiyaçlarına en uygun ERP paketini oluşturabiliyor. 

 

Tiger3 Tanıtım Broşürü İndirmek İçin Lütfen Tıklayınız

Paylaş