Logo Tiger HR

Tiger HR, web tabanlı modüler yapısı ve sunduğu güçlü entegrasyon seçenekleri ile tüm İK süreçlerinizin verimini artıyor.

Web tabanlı online mimarisi, modüler yapısı ve güçlü entegrasyon seçenekleri ile Tiger HR, İK süreçlerinize hız katarken, verimliliğinizi arttırıyor ve rekabet üstünlüğü sağlıyor.

Web Tabanlı

İnternet/intranet üzerinden işlerin eş zamanlı olarak sisteme girilmesi ile zaman tasarrufu sağlıyor.

Sade ve Pratik Arayüz

Hızlı kullanım imkanı sağlayan kullanıcı dostu arayüzü ile etkin zaman yönetimi sağlıyor.

Online İş Başvuru Platformu

Yenibiris.com ve Linkedin.com  ile entegre yapısı sayesinde şirketinize özel portala üye olmuş adayların en güncel profillerini Tiger HR üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Portal üzerinde online ilan yayınlayabilir ve başvuru alabilirsiniz.

Modüler Yapı

Tiger HRnin modüler yapısı sayesinde, işletmeniz için sadece gerekli olan modülleri kullanabilir, sonradan ekleyebilir, ihtiyaç duyduğunuz sistemin oluşturulmasında esneklik kazanırsınız.

Uçtan Uca Yönetim

Tiger HR ile Özlük, İşe Alım, Eğitim, İşçi Sağlığı, İzin, Performans Değerlendirme, Anket ve Organizasyon Yönetimi süreçlerinizi etkin bir şekilde yönetebilirsiniz. İşe Alım ve Çalışan Portalleri sayesinde adaylarınız ve mevcut çalışanlarınız ile iletişiminizi ve etkileşiminizi artırabilirsiniz.

 

 

Paylaş