İmgeSoft Sanal Mağaza Entegrasyonu

500+ Logo Kullanıcısı E-Ticaret Süreçlerinizi İmgesoft Sanal Mağaza Entegrasyonu ile Yönetiyor!

N11, Gittigiyor, Hepsiburada, Amazon, ePttAvm, Trendyol, Çiçeksepeti, Morhipo, Opencard, Woocommerce, Magento, Ticimax, Shopify, T-Soft, Yakala.co, İdeasoft, Yurtiçi kargo ve daha fazlası

 

E-ticaret kullanıcıları; iş akış süreçlerini her geçen gün iyileştirip, geliştirerek devam ettirmekteler. Dünyayı esir alan pandemi sebebiyle sektöre artan taleple, güçlü olanlar ve doğru tercih yapanlar ayakta kalabilmektedir. İmgesoft ise güncel teknolojinin imkan tanıdığı tüm özellikleri bünyesinde barındırarak, Logo kullanıcılarına özel çözümler üretip, rakiplerinden ayrılmaktadır. Sanal Mağaza Entegrasyonu ise bu özel çözümlerden sadece biridir. Sanal Mağaza Entegrasyonu ile amacımız; son kullanıcının tüm mağazalarını hızlı, hatasız ve tam anlamıyla parametrik bir şekilde entegre olmasını sağlayıp, satışlarını sağlıklı bir şekilde tek bir ekrandan yönetebilmesidir.Bu entegrasyon; Logo kullanıcıları için geliştirilmiş olup, Logo kullanıcılarının konforunu arttırırken, işlem hacimlerinin daha iyi kontrol edilebilmesi ve çift taraflı kontrol ile hatasız işlem yapabilmesini hedeflemektedir. Her sektörden, her işletmenin ihtiyacı olan Sanal Mağaza Entegrasyonu, tüm popüler sanal pazar yerlerine entegre olduğu gibi, dilerseniz özel e-ticaret siteniz ile de entegre olabilir. Basit kurulum aşamaları ile kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. 

 

Sanal Mağaza Entegrasyonu Özellikleri

Ürün, müşteri, sipariş, fatura, stok ve fiyat entegrasyonu sağlamaktadır.

E-fatura, e-arşiv desteği sayesinde ek bir işlem dahi yapmadan, sevk ile beraber faturalarınızı elektronik olarak gönderebilmekte ve faturalarınızı Logo Connect’te e-mükellef kontrolü yaparak, tek tık ile aktarabilmektedir.

Zamanlanmış görevler özelliğiyle; sizin belirleyeceğiniz periyodlarda otomatik stok ve sipariş güncellemesi yapabilmektedir. 

Görsel analiz ekranları ve güvenli veri tabanı mimarisi ile güçlü bir alt yapıya sahip olan uygulamamız; kullanıcı dostu olup, kolay bir şekilde kullanıma hazır hale gelmektedir.  Logo'daki cart kart ile pazaryeri müşterileri müşterileri arasında otomatik virman işlemini bir tık ile yapabilmektedir.

Amazon, n11, Hepsiburada, Trendyol, GittiGidiyor, e-pttAVM , ÇiçekSepeti, Magento, OpenCart, Magento,

WooCommerce, Ideasoft, Ticimax, yakala.co ile sorunsuz entegrasyon sağlanmaktadır.  

 

Kargo Yurtiçi Kargo entegrasyonu ile talep linki oluşturabilir. Kargo barkodunu sipariş veya faturaya aktarabilirsiniz. Logo üzerinden hazırlayacağınız formlarda barkodların basılmasını sağlayabilirsiniz.

 

Api Servisi Api servislerin sayesinde saatler içerisinde tüm mağazalara entegre olabilirsiniz. Entegrasyon servisimiz üzerinden çift taraflı entegrasyon sağlayabilirsiniz. Sipariş, ürün kartları, ambar, stok, fiyat entegrasyonlarını sağlayabilirsiniz. Geliştiriciler için sunduğumuz bu servis sayesinde pazaryeri ve e-ticaret entegrasyonu programlarınız üzerinde rahatlıkla sağlayabilirsiniz.  

 

 

 

Paylaş