SetXRM

SetXRM Platformu üzerinde hazır olan uygulama çözümleri günler içerisinde
firmanıza özel uyarlanabilir.

ullLABORATUVAR YÖNETİMİ

Numune Kabul, Analiz, Raporlama, CRM, Sarf Malzeme, Cihazlar ve diğer tüm ISO 17025 Standartları süreçlerinizi yönetebilirsiniz.

 

ull CRM SATIŞ YÖNETİMİ

Satış tekliflerinizi çok kısa sürede hazırlar, teklif ve ürün bazlı karlılığınızı gösterir, önceki satış fiyatlarınızı kontrol ederek size yardımcı olur.

 

ullHASAR TAKİP YÖNETİMİ

Müşteri kayıt hasar kayıt belgeleri, Exper atamaları, performans ölçümleri, hasarlı araçlarının fotoğraf yüklemeleri ve cari ödeme takiplerini kolayca yapabilirsiniz.

ullBAYİ YÖNETİMİ

Bayi veya servis noktalarınızı tek sistem üzerinden kontrol edip , bayi sipariş, servis, sevk, iş emri, montaj ve hak edişleri sistem üzerinden yönetebilirsiniz.

 

ullSERVİS YÖNETİMİ

Ürün ve hizmetlerinizin satış sonrası desteklerini, periyodik bakımlarını takip eder buna bağlı servis gelir ve giderlerinizi tek noktadan kontrol eder.

 

ullASANSÖR İŞ SÜREÇLERİ

Asansör İş Süreçleri Yazılımı ile, keşiflerinizi, tekliflerinizi, periyodik bakımlarınızı ve daha bir çok bilgiyi SetXRM ile kolaylıkla yönetebilirsiniz.

 

ullESTETİK MERKEZLERİ YÖNETİMİ

SetXRM ile Estetik Merkezi Yönetimi ile randevu süreçleri, yapılan operasyonun öncesi ve sonrası fotoğrafları, tahsilat takibi gibi süreçlerinizi yönetebilirsiniz.

 

ullDİNAMİK RAPORLAMA

Hazır raporlara ilave olarak istediğiniz raporları üç boyutlu grafikler ile birlikte bir saatte hazırlayıp seçtiğiniz kriterlere göre çalıştırabilirsiniz.

 

ullPAZARLAMA YÖNETİMİ

Kampanya ve duyurularınızı istediğiniz müşteri kitlelerine doğru biçimde ve doğru zamanda ulaşmasını sağlar karşılığında satışlarınızı artırır.

 

ullMÜŞTERİ HİZMETLERİ

Mevcut müşterileri elde tutmak yeni müşteriler kazanmaktan 5 kat daha az maliyetlidir, müşteri hizmetleri satış sürecinden müşteri yaşam süresince devam eder.

 

ullSATIN ALMA YÖNETİMİ

Satın alma taleplerini, teklifleri, siparişleri ve ürün kabullerini tek noktadan kontrol eder tüm onay süreçlerini ilgili birimlere raporlar. Tedarikçi değerlendirmesi yapmanıza yardımcı olur.

 

ullANALİTİK CRM YÖNETİMİ

Analitik CRM çözümleri satış ve pazarlama giderlerini %10 azaltır, müşteri memnuniyeti %6,  müşteri kazanma oranında %8  ve  satışlarda %10 artış sağlar.

 

SÖZLEŞME YÖNETİMİ

Farklı tarihlerde başlayan sözleşmelerinizi tek noktadan takip eder, faturaları otomatik keser, sözleşeme bitiş sürelerini belli periyotlarda raporlar.

 

SAHA SATIŞ YÖNETİMİ

Saha satış ekibi müşteri bilgilerine erişerek sipariş verip aktivitelerini girebilir, müşteri yerinde bulundukları zaman anlık olarak takip edilebilir.

 

ullİHALE VE PROJE YÖNETİMİ

İhaleleri rakip ürün fiyat analizi yaparak takip eder, bağlı projeleri her aşamada anlık maliyetini, tamamlanma yüzdesini, proje verimliliğini hesaplar.

 

Yukarıdakilerin dışında özelleştirilebilir platform sayesinde size ait CRM yönetiml ekranları size göre tasarlanıp sisteme dahil edilebilir.

Paylaş