KOBİ Çözümleri

Logo GO3

Farklı sektörlerden KOBİ’lerin malzeme yönetiminden satın almaya, muhasebeden satış yönetimine kadar tüm temel süreçlerini verimli bir şekilde yöneten, ‘kullanımı en kolay’ iş yazılımıdır.

Logo GO Wings

Web üzerinden kullanılabilen Logo GO Wings ile, KOBİ’lerin siparişten muhasebeye kadar uzanan iş süreçleri her an her yerden anlık olarak yönetiliyor.

Logo İşbaşı

Ön muhasebe işlemlerine her an, her yerden kolayca ulaşmayı sağlayan bulut tabanlı Logo İşbaşı ile mikro ölçekli şirketler işlerini sürekli kontrol altında tutabiliyor.

Logo Start 3

Ön muhasebe programı Logo Start 3 ile tüm mikro işletmeler stok, maliyet, kasa, fatura, sipariş, ödeme ve tahsilat takibi, banka ve müşteri bilgilerinin yönetimi işlemlerini tek noktadan yapabiliyor.

Logo CRM

İşletmelerin satış ve pazarlama hedefleri doğrultusunda müşterileriyle en etkili şekilde iletişim kurmasına odaklanan Logo CRM Müşteri İlişkileri Yönetimi müşteri memnuniyeti sağlıyor.

Logo Mind INSIGHT

Esnek mimarisi, kolay kullanımı ve interaktif görsel ögeleri ile kullanıcılara gerçek zamanlı veri analizi imkanı sunanr. Hızlı, etkin ve kolay tasarımı sayesinde dağınık yapıdaki verilerin, grafik, harita ve tablo gibi çeşitli şekilllerde görüntüler.

E Flow BPM Süreç Yönetimi

E-Flow, onay gerektiren işlemlerinizin tümünü, herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir iş akış yönetim sistemi içerisinde toplar.

Paylaş